Magyarországi fürdők, amelyek rossz időben is látogathatók!

Blog,

Vannak olyan időszakok a nyár közepén is, hogy a Balatonnál, Tisza-tónál nem kellemes a fürdőzés a rossz időjárás miatt. Ma már egyre több fürdőközpont látogatható a tavak közelében, és ennek köszönhetően a pihenés télen, nyáron egyaránt tökéletes lehet. Az általunk összegyűjtött fürdők a legjobb fedett medencékkel, valamint élményfürdőkkel rendelkeznek.

Bizonyára mindenki hallott már a Zalakarosi fürdőről, melyet a Balaton négy évszakos családi fürdőjének is szoktak nevezni. A fürdő esőben, napsütésben, hóhullásban örömmel várja a vendégeket, korosztálytól függetlenül. A fürdő két gyógyvizes ülőfürdővel, egy termálvizes medencével, pihenőhellyel, és szaunával rendelkezik. A gyerekeknek lehetőségük van a medencék felett található szigetekre kötélhidakon keresztül eljutni, de az ágyuk segítségével vízi csatákat is rendezhetnek.

A termálvíz szerelmeseinek ajánlott ellátogatni a Szent Gróth fürdőbe, hiszen ezen a helyen minden medencébe termálvíz található. A fürdőbe vannak még tanmedencék, úszómedencék, meleg vizes ülő fürdő, valamint gyermekek számára kialakított medence.

Tolna megyében meglátogatható a Thermal Spa Tamási fürdő, mely garantálja a pihenést és szórakozást. A fürdő 10 medencével várja a vendégeket, melyek között van kaland-, élmény-, termálmedence, és jacuzzi is. A szaunát kedvelő embereknek is kedvez a fürdő, mivel kialakítottak finn szaunát, gőzkabint, infra- és aroma szaunákat, de a sóbarlangot is kipróbálhatja.

Az emberek előszeretettel látogatnak el a Zsóry Gyógy- és Strandfürdőbe, mert ez a legmodernebb beltéri fürdő. Az élményfürdő a pezsgőágyak, hidromasszázs fülkék, pezsgőmedencék, nyakzuhatagok, sodró folyosók, és hullámmedencék által biztosítják a vendégek pihenését.

Szólj hozzá!