Amszterdam fantasztikus látnivalói

Blog,

Amszterdam az év bármely napján kitűnő úticél. Élménygazdag és fantasztikus kiruccanásban lehet ott részünk. Fedezzük fel együtt Amszterdam látnivalóit és különlegességeit.

Amszterdam látnivalói és más érdekességek

Amszterdamban lehetőség van arra, hogy ingyenes váronézésen vegyünk részt. Ezt kiváló és megbízható vállalkozások kínálják. Tapasztalt és felkészült idegenvezetők mesélnek és vezetnek el minket Amszterdam szívébe. Rengeteg gyönyörű és különleges helyekre kalauzolnak el, melyekről azelőtt nem is tudtuk, hogy léteznek. Amszterdam egyike a legnépszerűbb európai turistacélpontoknak. Hihetetlen múzeumok, különleges légkörű kávézók, kellemes és csendes parkok és páratlan szórakozó helyek teszik Amszerdamot egyedivé. Amennyiben Hollandia fővárosát tűzzük ki úticélul, akkor igyekezzünk megtalálni a legjobb ajánlatokat.
Amszterdamot sokan a vizek városának is nevezik. Nem véletlen, mivel meghökkentő kanális-hálózata mindenkit elvarázsol. Rengeteg lehetőség van arra, hogy hajóval közlekedjünk a város vizein. Éjjel hihetetlen élmény és kitűnő szórakozás. Ha nagyobb társasággal utazunk, érdemes lehet egy saját hajót bérelni. Ez talán olcsóbb is és nagyobb önállósággal is élvezhetjük az utazást. Maga a város páratlan kisugárzással bír. Ennek köszönhetően felejthetetlen élményeink lesznek.
Amszterdam utcáin leginkább kerékpárral közlekednek. Valószínű, hogy Európában ennek a városnak a lakói közlekednek legtöbben kerékpárral. Igyekezzünk mi is bérelni egyet, hogy könnyebb jussunk el A pontból B-be. Néhány euróért kiváló bicajokat kaphatunk.
Ha Amszterdamba látogatunk, ne hagyjuk ki a világhírű virágpiacot. A piac a Singel kanális mentén húzódik. Érdemes mindenképp végig sétálni rajta és akár egy-két új gyöngyszemet is megvásárolhatunk kiskertünkbe. A virágpiac mellett sok más hely van, ahol vásárolni lehet. Régebbi, ritka, vintage holmikat is beszerezhetünk a bolhapiacon.
A múzeumkedvelők is imádni fogják Amszterdamot. A Rijksmuseum kihagyhatatlan látványosság. Emellett számos más fantasztikus meglepetéssel vár minket a holland főváros.

Szólj hozzá!