Merre utazzunk télen?

Blog,

A hosszantartó tél elől sokszor eszünkbe jut elmenekülni egy kicsit. Viszont érdemes átgondolni, hova is szeretnénk utazni. Élvezzük a nap melegét télen is!

Irány a nyár!

A melegebb hónapokban is örömünket leljük az utazgatásban. Így télen is bátran összepakolhatjuk a bőröndöt és elutazhatunk egy kicsit melegebb vidékre. A kérdés már csak az, hogy hova váltsunk repjegyet?
Egyik legkedveltebb hely a nyaralásra Tenerife, a Kanári-szigeteken. Csodálatos és felejthetetlen élmény lehet tél közepén. Néhány órás repülőút után élvezhetjük a 25-30 fokos időjárást. Úszhatunk az óceánban és nagyon kellemesen eltölthetjük az időt. Megnézhetünk egy-két delfin show-t és Európa leghosszabb cápa-alagútját is.
Thaiföld szintén jó célpontja lehet egy decemberre időzített nyaralásnak. Hangulatos és rendkívül kellemes hely. Igaz, hosszú az út odáig, így igyekezzünk tovább maradni, hogy élvezhessük Thaiföld szépségét.
Elutazhatunk egyenest az amerikai álom színhelyére is. Irány Miami! Szörfözés, koktélok, bikini és sok más fantasztikus élmény vár minket a partokon. Kiváló választás, ha magunk mögött szeretnénk hagyni a fagyos és komor napokat. Nem messze Miamitól pedig vár a Bahamák. Itt is tartalmas és pihentető nyaralásban lehet részünk.
A legjobb dolog télen elutazni egy gyönyörű és egzotikus helyre. Ilyenkor kevesebb a turista, viszont a nyár pezsgése ugyanúgy érezhető a városokban. Hagyjuk magunk mögött a tél hidegét és vegyük az irányt valamely tengerpart, meleg ország felé. A lehetőségeink végtelenek. Akár a karácsonyt és az új évet is tölthetjük a parton, egy magas pálma fa alatt. Tüzelés és fagyoskodás helyett, napozzunk és koktélozzunk. A téli kabátot és a sapkát pedig váltsuk bikinire és strandkendőre. Ne hagyjuk otthon a naptejet!

Szólj hozzá!